Aankondiging NKH 2016 race 4 Oldenzaal

9 mei 2016

Komende zaterdag, 14 mei 2016, gaan we met het Nederlands Kampioenschap Huurkarts NKH voor de vierde wedstrijd - en tevens de eerste outdoorwedstrijd - naar Kartbaan Oldenzaal, de mooiste outdoor huurkartbaan van Nederland!

Maar liefst een kleine 60 NKH rijders gaan hun vierde race in. Er is niets te voorspellen in deze top competities, dat hebben we in de voorgaande twee wedstrijden wel gezien. Spanning tot en met, die in Oldenzaal zeker een vervolg zal krijgen.

Peter Bult kennende zullen de kart top geprepareerd en super aan elkaar gewaagd zijn. Dat brengt een extra spanning met zich mee. De baan is geweldig, de hele entourage bijzonder strak en professioneel. Kortom een geweldige entourage waar je karthart alleen maar sneller van gaat slaan. We zien er naar uit om iedereen weer te treffen en het startschot voor de wedstrijden in Oldenzaal te geven. We gaan er samen weer een mooie dag van maken.

Er is op de wedstrijddag tijd ingeruimd voor het rijden van trainingsheats. Aub even bellen naar Oldenzaal voor een reservering als je wilt trainen.

Aub aanwezig 10.00 uur, aanvang races 11.00 uur.

Het tijdschema kunt u via onze website downloaden.

Heb je interesse in racing voor NKH KIDs vanaf 10 jaar, of voor NKH vanaf 13 jaar, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om deze dag met ons mee te maken.

Voor informatie, verslagen en nadere bijzonderheden over onze races verwijzen we u graag naar onze websites www.kartlife.nl en www.kartraces.nl, of per mail naar info@cpoint-racewear.com.