Aankondiging NKH 2016 race 9 Roosendaal

30 september 2016

Over twee weken, op zaterdag 15 oktober 2016, gaan we met het Nederlands Kampioenschap Huurkarts NKH voor de negende wedstrijd naar Kart Centre Roosendaal (KCR), een topbaan in het zuiden van Nederland!

De competitie 2016 gaat richting climax. De races zijn enerverend, de NKH is de place-to-be, de juiste plaats om je te profileren. Helaas voor de nieuw aangemelde deelnemers resulteert dit in een reservelijst per wedstrijd. De race Roosendaal is dan ook al langere tijd vol geboekt. Als Oldenzaal vorige week een graadmeter was, zullen we opnieuw spannende wedstrijden voorgeschoteld krijgen. We zijn benieuwd wie in Roosendaal gaan scoren!

We rijden de baan linksom, dus tegen de klok in.
Er is op de wedstrijddag tijd ingeruimd voor het rijden van trainingsheats. Aub even bellen naar Roosendaal voor een reservering als je wilt trainen.

Aub aanwezig 10.00 uur, aanvang races 11.00 uur.
Het tijdschema kunt u downloaden via onze website.

Heb je interesse in racing voor NKH KIDs vanaf 10 jaar, of voor NKH vanaf 13 jaar, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om deze dag met ons mee te maken.

Voor informatie, verslagen en nadere bijzonderheden over onze races verwijzen we u graag naar onze websites www.kartlife.nl en www.kartraces.nl of per mail naar info@cpoint-racewear.com.