Aankondiging NKH-BRKC 2023 - Round 12 Grand Finals Adventure Eefde, zaterdag 16 december 2023

7 december 2023

Op zaterdag 16 december 2023 - gaat de top in huurkartracing voor de Grand Finals, race 12 van het Officieel Cpoint Nederlands Kampioenschap Huurkarts NKH en de Benelux Rental Kart Challenge BRKC, naar de geweldige nationale kart track Adventure Eefde.

De kampioenschappen in de diverse klassen en subklassementen zullen worden beslist. We zijn benieuw wie zich na Eefde de nieuwe Nederlandse Kampioenen en Benelux Kampioenen mogen noemen. Het wordt spannend, dat is een zekerheid.

Reserveren en Actuele deelnemerslijst

Algemeen

De races worden georganiseerd onder het geldende Sportief Reglement NKH en Algemene Voorwaarden 2023. Deze zijn voor u download geplaatst.

Opzet kampioenschap

Voor de opzet van het kampioenschap verwijzen we u graag naar de link https://www.kartraces.nl/over-nkh/ en het voor u als download op onze site geplaatste Informatiedocument.

Race 12 Eefde

  • Het tijdschema is als download geplaatst op www.kartraces.nl.
  • U mag vanaf 08.30 uur het terrein van Adventure Eefde betreden.
  • De administratieve controle is van 08.45 tot 09.40 uur.
  • Er worden op de racedag door kartbaan Eefde trainingsheats ingepland, zowel voorafgaand aan de NKH KIDs als aan de NKH. Bespreken van deze trainingsheats is niet mogelijk. Wees op tijd is het advies.
  • Voor trainingen op dagen voorafgaand aan de racedag kunt u het beste even bellen met de kartbaan. Zie voor telefoonnummer de adresgegevens hieronder.

Briefing

  • Een digitale briefing wordt voor u als download geplaatst. Leest u deze briefing aub goed door.
  • Er zal een gemeenschappelijke briefing worden gegeven als toelichting op de digitale briefing.

Adresgegevens
Adventure Eefde
Tel. +31 (0)575540229
E-mail [email protected]
Elzerdijk 44, 7211 LT Eefde

Graag tot in Eefde.