Cpoint trainingsdag Kartbaan Oldenzaal Zaterdag 23 mei 2020

18 mei 2020

De rijders die de afgelopen weken op de diverse banen "aan de bak zijn geweest" hebben kunnen ervaren hoe goed getraind je moet zijn om in een kart maximaal te presteren en hoe snel je een stuk conditie en ritme mist.
Dat is één van de redenen waarom we met een aantal banen afspraken hebben gemaakt voor een trainingsdag. De spierpijn lekker wegwerken en ritme opdoen, zodat jullie klaar zijn als de competities weer starten. Want één ding is zeker, dat zal binnen afzienbare tijd gebeuren.

Gelukkig mocht Kartbaan Oldenzaal zich in het rijtje scharen van banen die onder strikte voorwaarden open mochten gaan. We hebben meteen met raceliefhebber Peter Bult een afspraak kunnen maken voor de klassen Nederlands Kampioenschap Huurkarts NKH, de GK4 Formula Honda 9PK en Tillotson T4 Series. 

Dit heeft geresulteerd in een besloten trainingsdag op zaterdag 23 mei aanstaande.

Er wordt gereden van 10.00 - 21.00 uur, de poort gaat open om 09.00 uur.

Er is een strikt beleid van de gemeente Oldenzaal over het aantal van 50 personen dat gelijktijdig op het terrein van de kartbaan aanwezig mag zijn. We hebben er daardoor voor gekozen om de dag op te delen in poules in drie intensieve trainingsblokken van drie uren, teneinde toch zoveel mogelijk rijders gelegenheid te geven om goed en relaxt te kunnen trainen.

Blok 1: Formula Honda 9PK/Tillotson T4: 10.00 - 13.00 (09.00 uur poort open, vóór 13.30 terrein verlaten)
Blok 2: NKH Groep 1: 14.00 - 17.00 uur (vanaf 13.30 toegang, vóór 17.30 terrein verlaten)
Blok 3: NKH Groep 2: 18.00 - 21.00 uur (vanaf 17.30 toegang, vóór 21.30 terrein verlaten)

Houd u er aub rekening mee, het aantal toegelaten rijders is beperkt tot 50 personen per blok. De inschrijving loopt via de site van Kartbaan Oldenzaal, de link: https://kartbaanoldenzaal.nl/blog/dt_catalog/aanmelding-trainingsdag-nkh-tillotson-honda9pk/

Na de inschrijvingen gaan we de NKH poules/blokken indelen om tot een zo evenredig mogelijke verdeling van rijders en begeleiders te komen.
Het kan zijn dat de poules NKH vol raken en er meer inschrijvingen komen dan er beschikbare plaatsen zijn. Hier geldt wie het eerst komt het eerst maalt. 

Let op:
a) U kunt reserveren tot woensdag 20 mei, 20.00 uur.
b) Bij de inschrijving dient u de naam van de begeleider te vermelden. Geen opgave betekent geen toegang
c) Naast het Covid-19 Protocol van Kartbaan Oldenzaal is tevens van toepassing het KNAF-Cpoint Protocol Covid-19, hieronder vermeld.
d) Voor minderjarige rijders geldt maximaal 1 begeleider. Teambazen GK4/Tillotson T4 hebben toegang.
e) Voor meerderjarige rijders geldt in de basis zonder begeleider. Uitzondering aan te vragen bij Kartbaan Oldenzaal via het Reserveringsformulier onder Opmerkingen.
f) De horeca is gesloten, de toiletten zijn toegankelijk.

Wil je lekker trainen en zien waar je nu staat ten opzichte van de competitie? Wacht dan niet te lang met aanmelden. 

Graag tot volgende week zaterdag!