Introductie nieuwe kart klasse Tillotson T4

2 oktober 2019

De Nederlandse en Belgische karting zit al langer te springen om een Senior klasse op instapniveau, waar met een betrouwbare motor tegen lage kosten geracet kan worden. Voor veel mensen is karting een dure sport. Wel, daar gaan wij het nodige aan doen via DE TILLOTSON T4 SERIES. Wij houden de kosten laag. 

Importeur PDB Vlaardingen en organisator Cpoint gaan voor Back to Basic Concept Racing en presenteren u vol trots de nieuwe TILLOTSON T4 mono-kart, welke is voorzien van de TILLOTSON T4 Senior 225 cc viertakt motor. 

PASSION – PERFORMANCE – POWER

De nieuwe mono-kart met krachtige T4 viertakt motor van de Ierse motor- en carburateur fabrikant TILLOTSON zijn speciaal ontwikkeld om - tegen lage onderhoudskosten - betrouwbaar en maximaal te kunnen racen. 
De complete racekart inclusief motor weegt 68 kg, waarvan de motor slechts 11,5 kg op de weegschaal brengt. 
De 225 cc T4 viertakt motor is goed voor 15 PK en een top van meer dan 100 km/uur. 

ZELFDE CHASSIS, ZELFDE KANSEN

De TILLOTSON T4 SERIES mono-klasse is in verschillende landencompetities al een groot succes. De klasse is booming vanwege de lage kosten en maximale prestatie. “Iedereen kan racen” is dan ook het juiste motto. Daar gaan wij voor onze landen een passend vervolg op geven met diverse mogelijkheden, van nationale competities tot uiteindelijk EK en WK. 

INTRODUCTIE

De officiële introductie is op zaterdag 12 oktober, tijdens event 10 van het Nederlands Kampioenschap Huurkarts NKH op Kartbaan Oldenzaal, waar de mono-kart door een aantal geïnteresseerden getest kan worden. U bent van harte welkom in Oldenzaal. Onze adviseurs zullen uw vragen graag beantwoorden en u van een juist advies voorzien. 

TILLOTSON T4 PURE POWER CONCEPT RACING, BEN JIJ KLAAR VOOR T4?

Downloads