NKH 2021 race 10 Oldenzaal - Covid-19 gerelateerde maatregelen

4 november 2021

Deze week werden de overheidsmaatregelen bekendgemaakt betreffende tegengaan van Covid-19, waarbij de nadruk werd gelegd op het Coronatoegangsbewijs.

We moeten gehoor geven aan deze maatregelen en hebben samen met de mensen van Kartbaan Oldenzaal de onstane situatie besproken.

Enerzijds is het Coronatoegangsbewijs niet nodig bij amateur sportwedstrijden, anderzijds wel weer bij horeca, zowel binnen als buiten. We hebben met beide situaties te maken. Controle alleen op horeca is gewoonweg niet te doen.
Iedereen wil toch zijn spullen kwijt en gebruik maken van horeca- en toiletfaciliteiten en daarnaast is het Secretariaat binnen.

Daarom hebben we besloten dat er aan de toeganspoort tot het terrein wordt gecontroleerd op het Coronatoegangsbewijs en wordt er vanaf 13 jaar een QR code verlangd.
Kunt u deze niet tonen, dan wordt u niet toegelaten tot het terrein van Kartbaan Oldenzaal en niet deelnemen aan het event.

Voor uw informatie: het coronatoegansbewijs bevat informatie bij volledige vaccinatie, negatieve test binnen 24 uur en in afgelopen 6 maanden corona gehad. 

Vergeet u aub niet om de CoronaCheck-app te downloaden op uw GSM.

Het is voor ons allemaal zaaks om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen en vooral ook met zo weinig als mogelijk kans op besmetting. We hopen op uw begrip voor onze situatie, ook wij kunnen zogezegd geen kant op.

Graag tot zaterdag.