NKH AANBIEDING KLASSE SENIOR TILLOTSON T4 HUURKART

15 februari 2021

Tillotson T4 importeur PDB Vlaardingen heeft in 2020 voor iedere senior rijder racing op topniveau bereikbaar gemaakt door een klasse te starten in het officieel KNAF Nederlands Kampioenschap Huurkarts NKH.

De Tillotson T4 combineert power met rijgenot. De races waren mega spannend, de krachtige en snelle Tillotson T4 toverde een brede lach op de gezichten van rijders en toeschouwers. 

De formule krijgt een passend vervolg in 2021.
Er zijn vijf wedstrijden gepland op de prachtige banen in Eefde en Lelystad. 

De wedstrijdklare Tillotson T4 Monokart is de racekart waar je mee rijdt, onder de technische en tactische begeleiding van PDB. Je wordt van A tot Z begeleid in een prettige familie-omgeving.

Je kunt de kart voor één of meer wedstrijden huren. De kart wordt aan jou toegewezen bij een compleet seizoen en wordt volledig op jou aangepast. 

Door verzegeling van de motoren wordt gelijkwaardig racen gegarandeerd. Geen bevoordeling van wie dan ook, het komt aan op JOUW talent.

PDB en organisator Cpoint hebben een heel bijzondere aanbieding voor jou gemaakt. Goedkoper en completer kan gewoon niet. 

Ben je 15 jaar of wordt je in 2021 15 jaar en ben je geïnteresseerd in deze aanbieding voor NKH Tillotson T4 Power Racing? 
Neem dan vrijblijvend via email contact op met PDB, Nick de Bruijn; pdbkart@pdbkart.nl. Nick zal u graag uitleg geven over deze wel heel bijzondere aanbieding......