NKH-NKH 4TEAMS-BRKC 2023 - RESERVERING GEOPEND

26 december 2022

De NKH kalender bestaat uit 12 races - 8 outdoor en 4 indoor - op geweldige kartbanen in Nederland en Belgie: Kartbaan Oldenzaal, Adventure Eefde, Kartracing Groningen, Karting Zeeland Middelburg en de twee mooiste internationale karttracks Karting des Fagnes Mariembourg en Karting Genk (Full Track).

NIEUW
In 2023 bestaat de NKH-competitie uit maar liefst drie klassementen, elk met een eigen ranking:

  • Nederlands Kampioenschap Huurkarts NKH (alle races)
  • Nederlands Kampioenschap 4TEAMS (alle races)
  • Benelux Rental Kart Challenge BRKC (de acht outdoor races)

Je kunt dus in drie klassementen kampioen worden.
Zo krijg je volop waar voor je deelname.

VOOR-INSCHRIJVING en RESERVERING LOSSE WEDSTRIJDEN
U kunt een voor-inschrijving maken voor het hele seizoen. Deze optie is opgenomen op de reserveringspagina www.kartraces.nl/inschrijven.
U reserveert in dit geval de eerste en laatste wedstrijd en wordt daardoor automatisch geplaatst voor het hele seizoen. De overige tien reserveringen maakt u dan voorafgaande aan de wedstrijddagen.
U heeft ook de mogelijkheid om per wedstrijd een reservering te maken. U kiest dan zelf uw wedstrijden uit.

LET OP 
Het aantal beschikbare plaatsen voor de voor-inschrijving is gebaseerd op de kartbaan met het minst aantal beschikbare karts en daardoor beperkt: NKH 41 / NKH KIDs 25. Wacht dan ook niet te lang met de voor-inschrijving als je verzekerd wilt zijn van een plaats in alles wedstrijden. 

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze internetsites www.kartraces.nl en www.kartlife.nl, Facebook NKH – Nederlands Kampioenschap Huurkarts en Instagram @nkhuurkartsnkh.

We starten met de competitie op 25 maart op Kartbaan Oldenzaal.
Graag tot dan.

Team Karting NL - NKH